Subscribe:

Ads 468x60px

14/10/2011

Asmara Dalam Tandas






Sepasang couple di tangkap siang tadi di dalam tandas. Ketika kejadian, pasangan baru lepas menonton wayang cerita Johnny English Reborn. Cerita tu pun bukan cerita lucah tapi couple ni pun nak buat wayang. Couple ni pandai betul ambil kesempatan. Mentang pawagam ni memang tak ramai orang Islam yang datang dan pawagam ni pula dalam supermarket yang dah nazak. Ibarat hidup segan.

Pengawal keselamatan yang bertugas telah melihat couple ni masuk ke dalam tandas yang sama lalu terus memberitahu pihak Polis. Tidak lama kemudian, Polis datang dan couple ni masih dalam tandas lagi. Selekeh betul, takde tempat lain agaknya nak lepas nafsu.  Mujur masa tangkapan tu, couple ni masih berpakaian lengkap lagi tapi mungkin dah ringan-ringan. Polis telah serahkan kes ini kepada Penguatkuasa Agama untuk tindakan lanjut. Ketika di Pejabat Agama, parents couple ni datang untuk jamin percaya anak masing-masing.  Lepas ambil statement, parents ni jumpa Penguatkuasa Agama dan minta settle luar supaya tak bawa kes ni mahkamah. Hm, dah anak buat salah lepas tu parents cuba nak rasuah pula. Macamana anak-anak nak baik kalau parents pun 2x5. Bayangkanlah kalau tandas tempat khalwat tu macam gambar bawah ni...Selera sangat-sangat...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
hostgator coupons