Subscribe:

Ads 468x60px

06/08/2011

Post Status Wall Facebook Menggunakan Gadget Kegemaran...



 Jika anda perasan, ada rakan-rakan anda yang "update" status yang akan tulis via android, iphone, ovi dan lain-lain lagi.


Dengan AHAKS Application ni, anda tak memerlukan gadget-gadget mahal tersebut untuk membuat status via di atas.

Masuk di website AHAKS, carilah gadget mana yang anda mahukan. Contohnya via IPhone ke, via Nokia 3310 ke dan bermacam-macam lagi. Nak buat gadget sendiri pun boleh, tapi kena request la dulu

Walaupun anda tidak mempunyai handphone mahal, anda tetap boleh post seperti anda sedang menggunakan hendphone mahal

Cubalah sendiri di website nya --- http://www.ahaks.com




0 comments:

Post a Comment

Dah Baca? Tinggalkan komen anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
hostgator coupons