Subscribe:

Ads 468x60px

28/10/2011

Ketawa Lagi

 


Tongkat Ali boleh menyebabkan kehilangan selera makan
Pada suatu pagi, seorang isteri dengan lembut telah bertanya kepada suaminya, “Abang nak makan apa pagi, ni? Saya buatkan nasi lemak…nak? Atau abang nak nasi goreng ke atau roti canai ke? Atau saya buatkan roti telur nak?” Suaminya pun berkata,”Tak payahlah. Abang tak ada selera langsung nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal”.
Sampai ke tengahari, isterinya pun bertanya lagi, “Abang nak makan apa tengahari ni? Saya masakkan abang kari daging…nak? Atau abang nak makan ikan ke atau ayam ke? Saya boleh masakkan sambal atau sup atau sweet & sour”. Suaminya berkata lagi, “Tak payahlah. Abang masih tak ada selera nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal”.
Sampai ke malam, isterinya pun bertanya lagi, “Abang nak makan apa malam ni? Saya masakkan abang ayam goreng ..nak? Atau abang nak makan fish & chips ke atau burger ke? Atau abang nak hot-dog? Suaminya berkata lagi, “Tak payahlah. Abang masih tak ada selera nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal”.

Lalu isterinya pun berkata, “Kalau begitu, boleh tak abang tolong bangun dari atas saya sekejap. Saya nak pergi makan kerana dah lapar sangat ni!!!!” “Dari pagi tadi tak makan” Ini semua Tongkat Ali Punya Pasal!!!


Pa & Ma

Di suatu pagi, seorang anak lelaki keluar dari biliknya dan bertanya pada neneknya:
“Nenek, mana Papa dan Mama?”
“Mereka masih di dalam bilik…” neneknya menjawab.
Anak itu tertawa kemudian sarapan sendirian lalu pergi sekolah. Ketika pulang.. anak lelaki bertanya lagi pada neneknya:

“Dimana Papa dan Mama?”
“Mereka masih di dalam bilik” neneknya kembali menjawab.
Anakitu tertawa geli, lalu menghabiskan makan tengaharinya dan pergibermain. Malam harinya barulah anak lelaki tadi pulang untuk makanmalam. Sebelum makan, si anak itu bertanya lagi pada neneknya:
“Di mana Papa dan Mama?”
“Masih di dalam bilik” jawab nenek.
Anak itu tertawa geli.
“Kenapa dari tadi aku perhatikan engkau ketawa saja?!” tanya neneknya dengan nada tinggi.
Si anak menjawab,
“Semalam Papa masuk ke bilik saya untuk meminta gel pelembab kulit, tapi saya bagi gam Super Glue…”



Lawak Suami, Isteri, Anak dan dot…dot…dot…dot…

70 year old man asks his wife…”Do you feel sad when you see me running behind young girls?”
Wife replied “No, not at all, even dogs chase cars but they can’t drive it.”

A young Chinese girl going on her 1st date and her mother warned her…
“1st he kisses your cheek; then he’ll kiss your breasts, you’ll enjoy; then he want to go on top. You must not allow it so as not to disgrace our family name, ok”
Next day, girl told Mom, “Everything happened exactly as you predicted. I didn’t allow him to go on top so I went on top and disgraced his family.”

A white couple had a black baby…
The husband doesn’t believe that it’s his baby.
Husband: Why the baby black?
Wife: You hot, I hot, baby burnt..!

Wife: “Honey, what are you looking for?’
Husband: “Nothing.
Wife: “Nothing? You have been reading our marriage certificate for an hour?
Husband:” I was looking for the expiry date!”

Boy: Mom, why am I black and you are white?
Mom: Listen Son, considering all the crazy things I did years ago, you should be thankful that you are not barking!”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
hostgator coupons