Subscribe:

Ads 468x60px

05/09/2011

Cara Menggunakan Link Mediafire Dengan Mudah


 Kali ni saya nak share sikit tutorial yang agak menyeronokkan bagi korang di luar sana yang suka mendownload menggunakan mediafire nih. Tutorial ni akan menerangkan cara untuk search link media fire dengan mudah dan senang dan tentulah dengan cepat. Cakap banyak pun pastinya tidak berguna. Jadi korang layanlah.

Caranya sangat mudah. Korang copy code saya dah boldkan tu. Selepas tu pastekan di google atau nama mesranya pakcik google. =)

Code-code untuk mencari link mediafire

1- Khas kepada korang yang suka download lagu

Untuk mencari lagu dengan menggunakan nama artis

site:mediafire.com mp3|wma|ogg TULIS NAMA ARTIS DI SINI

Untuk mencari lagu berdasarkan tajuk lagu

site:mediafire.com mp3|wma|ogg “TAIPKAN NAMA LAGU DI SINI”

2-Khas kepada sesiapa yang suka download video pulak

site:mediafire.com asf|rm|avi|mp4|wmv|flv TAIPKAN NAMA VIDEO DISINI

3-Kepada sesiapa yang suka baca komik pulak

site:mediafire.com cbr|cbz TAIPKAN NAMA KOMIK DISINI

0 comments:

Post a Comment

Dah Baca? Tinggalkan komen anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
hostgator coupons